+36 20 548 7980 +36 76 431 510

Oxigénfejlesztő

Lélegezzen tiszta oxigént, jót tesz az egészségének!

A környezeti levegő oxigénkoncentrációja változik. Bolygónk keletkezésekor a légköri oxigén több mint 60% volt. Amikor Joseph Priestley (1733–1804) angol kémikus 1774-ben felfedezte az oxigénmolekulát az atmoszférában 38% oxigéntartalom volt mérhető, ma ez az érték mindössze 21%.

Az oxigén mindvégig az élet alapfeltétele marad. Az evolúció során alkalmazkodtunk a megváltozott körülményekhez, azonban számolni kell az oxigéntartalom további csökkenésével. A szövetek regenerációjához több oxigénre van szükség, ezért az oxigénfejlesztő használata az otthoni oxigénkezelés legelterjedtebb módja. Az oxigénfejlesztő a szoba levegőjét makroszkópos szűrővel tisztítja meg a szennyeződésektől, majd a levegő nitrogénjét, a szénhidrogéneket és a vízpárát megkötve nagy koncentrációjú 90-95%-os, percenként 5-10 liter oxigént állít elő.

Oxigénterápia akkor szükséges, ha a PaO2 (parciális oxigénnyomás) kisebb mint 60 Hgmm vagy az SaO2 (oxigéntelítettség) kisebb mint 90%. Egyedül az oxigén képes kezelni a hypoxiát az oxigénhiányos állapotot. Magas koncentrációjú oxigén segített Clauster-fejfájás, migrén, COPD, tüdőfibrózis, asztma, alvási apnoe, szív- érrendszeri betegség, stroke esetén. Oxigén belégzéssel megelőzhető a légzési és keringési elégtelenség kialakulása, illetve a tünetek is jelentősen enyhülhetnek.

Minden oxigénfejlesztő készülék rendszeres karbantartást igényel! Kizárólag orvostechnikai eszközökkel rendelkezünk, melyek akár 24 órában folyamatosan működésre képesek. Oxigénterápiában, légzésterápiában több mint húsz év tapasztalattal rendelkezünk, forduljon hozzánk bizalommal.

Vásárlás vagy bérlés igényeket várakozási idő nélkül teljesítjük. Oxigént előállító készülék vásárlása esetén kérjen díjtalan szakmai tanácsot és árajánlatot. Legyen a biztonság Önnek is fontos! Válassza a megbízhatóságot, a legmagasabb oxigénkoncentrációt. Tartsa ellenőrzése alatt véroxigénszintjét!

Oxigénfejlesztő
Oxigénfejlesztő bérelhető!
Ár: 12 000 Ft / nap

A bérleti díj tartalmazza:

  • kiválasztott készüléket
  • személyre szabott kezelési tervet
  • ingyenes házhoz szállítást minimum 30 nap bérlés esetén
  • várakozási idő nélkül azonnal átveheti a készüléket
  • telefonos tanácsadást, háttértámogatást a bérlési idő alatt
  • rugalmas megoldásokat minden helyzetre…
  • 9
  •