+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]hbomedical[.]hu

Oxigénfejlesztő

Lélegezzen tiszta oxigént, mert jót tesz az egészségének!

24 órás otthoni oxigénpótlást biztosít percenként 5-10 liter mennyiségben a nagy áramlású oxigénfelhasználók számára, akik belefáradtak a kényelmetlen palackok használatába. A készülék megbízhatóságot, teljesítményt és értéket kínál csendes működés mellett, számos kényelmi funkcióval és kiváló SenseO2 oxigéntisztaság-érzékelővel.

Erős görgőkerekekkel és felső fogantyúval szükség esetén könnyű mozogni a házban. A szobai levegő beszívásával és a nitrogén kiszűrésével korlátlan orvosi minőségű oxigént biztosít, napi 24 órán át, évente 365 napig, 2-10 liter szinten percenként. Ideális azok számára, akiknek nagyobb oxigénáramra van szükségük, mint amit a legtöbb készülék biztosítani képes, azonban használható alacsonyabb áramlási sebességet igénylő betegek számára is.

A készülék semleges színű, amely a legtöbb környezethez illeszkedik. Az egyszerű áramlásgomb vezérlő, bekapcsológomb és riasztás ledek a készülék elején megkönnyítik a használatát még a tapasztalatlan oxigénfelhasználók számára is.

A maximális biztonság érdekében SensO2 oxigéntisztaság-érzékelővel van ellátva. Segítségével biztos lehet abban, hogy az előírt kezelést kapja. A SensO2 jelzőfény ZÖLD fényt jelenít meg normál üzem közben (az oxigénkoncentráció szintje meghaladja a 85% -ot), SÁRGA fényt a 73-85% közötti koncentráció esetén, és a RED fényt (hallható riasztással kíséri), ​​ha az oxigénkoncentráció kisebb, mint 73 %.

Erős, robusztus felépítés, biztonságos és megbízható kialakítás. A kompresszor 35 PSI nyomáscsökkentő szeleppel és alacsony áramlású riasztóval rendelkezik a további védelem érdekében.
Ez a csúcstechnológiával készült gép könnyű, zajmentes, energiatakarékos és soha nem fogy el belőle az oxigén.

Bérelhető oxigénfejlesztő – Életre szóló gondoskodás

Ár: 30 000 Ft / nap (kaució: 300 000 Ft)
minimális bérlési idő egy hét

A bérleti díj tartalmazza:

  • kiválasztott készüléket
  • orrkanült vagy maszkot
  • személyre szabott kezelési tervet
  • ingyenes házhoz szállítást minimum 30 nap bérlés esetén
  • várakozási idő nélkül azonnal átveheti a készüléket
  • telefonos tanácsadást, háttértámogatást a bérlési idő alatt
  • rugalmas megoldásokat minden helyzetre

Bérlési programunkban lehetővé tesszük rövid távú oxigénkezelésre szoruló ügyfelek számára az otthoni terápia kényelmét, miközben időt és pénzt takarít meg. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja az alkalmazott készüléket a bérleti időn belül, akkor a bérleti díjat a készülék értékébe beszámítjuk.

Minden oxigénkoncentrátor igazoltan és kizárólag rendszeres átvizsgálás, szakszerű karbantartás, esetleges javítás követően használható. Felelősséget vállalunk készülékeink teljesítményére és kifogástalan állapotára. Szakszerviz szolgáltatás kizárólag cégünknél vásárolt termékekre mindaddig biztosítani tudjuk, amíg a gyártó is biztosítja a szükséges alkatrészeket.