+36 20 548 7980 +36 76 431 510

Oxigénfejlesztő

Lélegezzen tiszta oxigént, jót tesz az egészségének!

A környezeti levegő oxigénkoncentrációja változik. Bolygónk keletkezésekor a légköri oxigén több mint 60% volt. Amikor Joseph Priestley (1733–1804) angol kémikus 1774-ben felfedezte az oxigénmolekulát az atmoszférában 38% oxigéntartalom volt mérhető, ma ez az érték mindössze 21%. Oxigénhiány esetén oxigénfejlesztő használatával juthat több oxigénhez.

Az oxigén mindvégig az élet alapfeltétele marad. Az evolúció során alkalmazkodtunk a megváltozott körülményekhez, azonban számolni kell az oxigéntartalom további csökkenésével. A szövetek regenerációjához több oxigénre van szükség, ezért az oxigénfejlesztő használata az otthoni oxigénkezelés legelterjedtebb módja. Az oxigénfejlesztő a szoba levegőjét makroszkópos szűrővel tisztítja meg a szennyeződésektől, majd a levegő nitrogénjét, a szénhidrogéneket és a vízpárát megkötve nagy koncentrációjú 90-95%-os, percenként 5-10 liter oxigént állít elő.

Oxigénterápia akkor szükséges, ha a PaO2 (parciális oxigénnyomás) kisebb mint 60 Hgmm vagy az SaO2 (oxigéntelítettség) kisebb mint 90%. Egyedül az oxigén képes kezelni a hypoxiát az oxigénhiányos állapotot. Magas koncentrációjú oxigén segített Cluster-fejfájás, migrén, COPD, tüdőfibrózis, asztma, alvási apnoe, szív- érrendszeri betegség, stroke esetén. Oxigén belégzéssel megelőzhető a légzési és keringési elégtelenség kialakulása, illetve a tünetek is jelentősen enyhülhetnek.

Oxigénfejlesztő készülékeink orvostechnikai tanúsítással rendelkeznek. Rendszeres karbantartás és teljesítmény ellenőrzés mellett 24 órában folyamatos működésre képesek a legmagasabb oxigénkoncentrációt biztosítva. Oxigénterápiában, légzésterápiában több mint húsz év tapasztalattal rendelkezünk és legjobb tudásunkkal segítünk.

Díjtalan szaktanácsadás. Vegye igénybe segítségünket mielőtt oxigénfejlesztőt vásárol. Szívesen tájékoztatjuk a legfontosabb szempontokról és biztonságos használatról.

Oxigénfejlesztő bérlésre vonatkozó igényeket várakozási idő nélkül teljesítjük. Vásárlás esetén kérjen díjtalan szakmai tanácsot és árajánlatot. Legyen a biztonság Önnek is fontos! Tartsa ellenőrzése alatt véroxigénszintjét!

Oxigénfejlesztő
Oxigénfejlesztő bérelhető!
Ár: 15 000 Ft / nap (kaució: 15 000 Ft/nap)

A bérleti díj tartalmazza:

  • kiválasztott készüléket
  • orrszondát vagy maszkot
  • személyre szabott kezelési tervet
  • ingyenes házhoz szállítást minimum 30 nap bérlés esetén
  • várakozási idő nélkül azonnal átveheti a készüléket
  • telefonos tanácsadást, háttértámogatást a bérlési idő alatt
  • rugalmas megoldásokat minden helyzetre…
  • 9
  •