+36 20 548 7980 +36 76 431 510

Oxigénszintmérő

Ellenőrizze rendszeresen szervezete véroxigén telítettségét!

Az oxigénszintmérő alkalmazását javasoljuk perifériás vér monitorozása céljából kórházakban, egészségügyi-, szociális intézményekben, idősek otthonában, valamint otthoni használatra.
Non-invazív, fájdalommentes vér oxigénkoncentráció mérés, minden korosztálynál biztonságosan alkalmazható.
A körömágy kapillárisain az infravörös fény áthalad, az érzékelők felismerik mennyi oxigén van a vérben. A készülék képes folyamatosan figyelni az artériás oxigén telítettségét és a pulzus számot. A mért értékek láthatóak a LED kijelzőn. (vér százalékos oxigénszintje, normál érték SpO2 95-99 %, pulzus felnőtteknél percenként 60-80).
Kivételes figyelmet igényelnek a pangásos szívelégtelenséggel (CHF), a légúti betegségekkel élők, krónikus obstruktív tüdőbetegek (ALS, COPD, emfizéma vagy krónikus bronchitis), valamint hosszú távú oxigénterápiában részesülők, otthoni gépi lélegeztetés alatt lévők (asztma, tüdőtágulat, fibrózis esetén).
Ajánljuk otthoni önellenőrzés céljából dohányzó, alvási apnoe, horkoló egyének rendszeres véroxigénszint mérésére. Továbbá várandós állapotban, szellemi munkát végzők, hegymászók, sportolók edzés alatt figyelemmel kísérhetik a szállított oxigén mennyiségét a szervezetükben.
 
Kérjük elérhetőségeinken érdeklődjön aktuális készletünkről és árakról.
Megosztás
  • 12
  •  
  • 12
  •