+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]hbomedical[.]hu

Általános Szerződési Feltételek

Az Oxigén Egészségközpont Általános Szerződési Feltételei

Általános

Egészségközpontunkban a hidegburkolatú helységekben, saját lábbelit, vagy vendégpapucsot használunk, parkettára, szőnyegre zokniban lépünk. A zavartalan kezeléshez csendet kérünk, mobiltelefonját legyen kedves lenémítani.

Időpont egyeztetés, módosítás, lemondás

A kezelés előzetes személyes vagy telefonos időpont egyeztetés alapján vehető igénybe. Kérjük időpontot akkor foglaljon, ha biztos abban, hogy részt kíván venni kezelésünkön! A megbeszélt időpontot bármikor módosíthatja új időpont választásával. A megbeszélt időpont lemondását 24 órával korábban tudjuk elfogadni. 24 órán belüli időpont lemondás esetén a kezelés díjának 50%-a felszámolásra kerül. Ha az első találkozáshoz vagy a terápiára lefoglalt időpontot nem mondja le, és a kezelésre sem jön el, a teljes díj felszámításra kerül. Díjtartozás esetén a következő kezelés elvégzését megtagadjuk! A kezelés időpontját Egészségközpontunk is jogosult módosítani, melyről a rögzített időpontot megelőző 24 órával telefonon / sms-ben értesítjük. Legfeljebb 15 perces késést áll módunkban elfogadni, hogy a kezelést befejezhessük a következő beteg érkezéséig.

Adatközlés

Az Oxigén Egészségközpont a társadalombiztosítási rendszer által nem támogatott, alternatív gyógyászati tevékenységet végez. A kezelés előtt lehetősége van a kezeléssel kapcsolatos valamennyi információ megszerzésére. Ezen információk birtokában önként vesz részt a kezelésben. Ön köteles a kezelőlap/beleegyező nyilatkozat által megkívánt adatokat és minden egyéb ismert diagnózisait közölni. Az Oxigén Egészségközpont az ön által nem közölt tényekből adódó problémákért, károkért felelősséget nem vállal. Egészségközpontunk vállalja, hogy az adatokat a jogszabályoknak megfelelően kezeli. Az Oxigén Egészségközpont jogosult a kezelésről készült esettanulmányt – a személyes adatok szabályos kezelése mellett – tanulmányokban, publikációkban, előadásokon és egyéb tudományos tevékenység során felhasználni. A beteg az adatkezeléshez hozzájárul.

A rendelés rendje

Az első találkozásnál amennyiben diagnosztizált egészségi problémával érkezik hozzánk, arra törekszünk, hogy az ön idejét teljes egészében a kezelésére fordítsuk. Az előzetesen kitöltött és visszaküldött konzultációs adatlap, a korábbi kezelések ismerete, a leletek rendszerezése lerövidítheti a felmérés idejét. Weboldalunkon látható és Egészségközpontunkban kifüggesztett mindenkori díjszabások szerinti díjakat minden egyes kezelést követően készpénzben, illetve bérlet vásárlásakor készpénzben vagy előre utalással kell megfizetni. Az elvégzett kezelések díjának visszatérítésére nincs módunk. Próbakezelésre történő bejelentkezéskor amennyiben figyelmen kívül hagyja a kizáró okokat, esetleg egészségi állapota alapján nem vállaljuk a kezelést, illetve váratlan esemény miatt a kezelést megszakítjuk, konzultációs díj 12 000 Ft megilleti Egészségközpontunkat.

A kezelésről

A kezelésre bejelentkezni munkaidőben személyesen vagy +36 76 431-510; +36 20 548 7980 telefonon, e-mailben lehet. A kezelés időtartama 60-90-120 perc. A terápia zavartalansága miatt a kísérő a váróban tartózkodhat.

A kezelés és felelősség

Az Oxigén Egészségközpont az ön által nem közölt körülményekből, továbbá a kezelési javallattal ellentétes magatartásból eredő következményekért felelősséget nem vállal. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kezelés szakmailag egymásra épülő kezelések sorozatából áll. A kezeléssorozatot ha megszakítja, időben eltolja, más párhuzamos kezeléseken vesz részt, melyből fakadóan problémái merülnek fel Egészségközpontunk felelősséget nem vállal. Tudnia kell, hogy a többszöri kezelési időpont módosítás veszélyezteti a kezelés eredményességét. A kezeléssorozat elvégzése közben vagy után diagnosztikai vizsgálat válhat szükségessé, melynek megfelelő időben történő elvégeztetése az ön kizárólagos felelőssége. Egészségközpontunkban egyéb természetgyógyászati ellátásra van lehetőség, melyek jól kiegészítik az alapterápiát. Ezen terápiák során a vérnyomás megváltozása, a gerincterápia, izomstimulációs kezelés során, illetve személyi edzés utáni néhány napban az esetleges izomgyengeség, izomfáradtság, izomláz, izomgörcs a kezelés/terápia szokásos velejárója. Nyirokmasszázs során gyenge ér- és kötőszövet esetén véraláfutás is előfordulhat. A kezelés éhgyomorra és/vagy szomjasan nem javasolt, a beteg saját felelősségére sem végezzük el. Kérjük kezelés előtt közvetlenül ne étkezzen! Ha a szabályaink megszegéséből eredően nem várt esemény történik, úgy a takarítás, fertőtlenítés költségét 20 000 Ft-ot kiszámlázzuk. Egészségközpontunkban alkalmazott eszközök, berendezések önerős beruházásban valósultak meg, az azokban okozott rongálás, károkozás teljes körű felelősségvállalással, kártérítéssel jár!
Kérjük vegye figyelembe a választott terápiánál ismertetett kizáró okokat! Pszichiátriai kezelés alatt álló valamint azonnali orvosi beavatkozást igénylő beteg kezelését nem vállaljuk!

Jogi nyilatkozat

Ez a weboldal, a weboldalon található tartalom, az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi. Tilos a tartalom bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A weboldal tartalma kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használható fel. Kérjük, ezt vegyék figyelembe, ellenkező esetben a cselekményt jogsértésnek tekintjük!
Alapelv, hogy az európai orvoslás szabályai szerint ellátást kell a betegnek nyújtani. Egészségközpontunkban igénybe vehető terápiák kiegészítő kezelésnek számítanak.
Minden tartalom kizárólag tájékoztatásnak minősül, nem tekinthető orvosi tanácsnak. Az oldalon olvasható vélemények, elméletek, nézetek nem helyettesíthetik a szakorvosi vizsgálatot.
Minden márkanév és logó, a gyártó cég tulajdonát képezi és jogvédelem alatt áll.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

Az Oxigén Egészségközpontunkban a kezelés során alkalmazott módszerek és technikák Egészségközpontunk kizárólagos szellemi alkotásai, ezzel kapcsolatban minden jogot fenntartunk.