+36 20 548 7980 +36 76 431 510

Bemutatkozás

 
Zombori Katalin természetgyógyász
Hiperbár oxigénterápia magyarországi úttörője
Természetgyógyász
Fülakupunktúrás addiktológus
Bach-virágterapeuta
Ügyvezető

Bemutatkozás

Cégről: 1998-ban azzal a céllal alakult meg a KAMI-KER Kft., hogy a legmodernebb technológiákon alapuló magas színvonalú orvostechnikai eszközöket biztosítson megrendelői számára. A 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég fő tevékenysége hiperbár oxigénterápiás rendszerek bérbeadása. A hiperbár oxigénterápia világszerte elismert hatékony eljárás, azonban társadalombiztosítási finanszírozás híján önköltséges formában és leginkább külföldön volt elérhető. A KAMI-KER Kft. magas szintű szakmai együttműködést kínál magánszemélyek, intézmények, klinikák, sportegyesületek, alapítványok számára. Terápiás eszközeik bérlésével pénzt és időt spórolhatnak az ügyfelek.

Ügyvezetőről: Zombori Katalin ETI-ENKK szakmai vizsgával rendelkező természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus. Egyesítette a természetes egészség iránti szenvedélyét a modern technológiával. Több mint húsz éve elkötelezte és azóta folyamatosan képzi magát hiperbár oxigénterápiában. Számos külföldi tanulmány, szeminárium, konferencia, tudományos tevékenység követése, valamint több mint 200 hiperbár oxigénterápiás küldetés, több mint 10 000 hiperbár oxigénterápiás óra alapozta meg speciális ismereteit és gyakorlati tapasztalatát. Egész életében arra törekedett, hogy mindent a legnagyobb hatékonysággal és precizitással hajtson végre. Munkája a hivatása, célja a végtag amputációk számának csökkenése, valamint a hypoxia következményeinek enyhítése. Hiperbár oxigénterápia gyakorlati alkalmazásában szakértőként és személyes tanácsadóként segít Magyarországon és világszerte. Individualzált kezelési protokoll, terápiás és életviteli javaslatok, valamint életmódprogramok tervezése egészíti ki munkáját.

Ügyvezetői szemlélet
Mielőtt elvállaltam a cég vezetését alapcélul tűztem ki magam elé, hogy segíteni fogom embertársaimat egészségükkel kapcsolatos céljaik elérésében. Mindez alapelvé vált amikor már természetgyógyászként avatási esküt tettem.

Azt, hogy az emberek igényeinek megfeleljünk, csak akkor tudjuk elérni, ha sikerül elnyerni a bizalmukat, ha sikerül megértetnünk azt, hogy az egészségükért és biztonságukért tevékenykedünk.
Feladatomnak tekintem, hogy cégünk továbbra is fennmaradjon, ezért fontos a gazdaságos, stabil működés. Fő tevékenységünk mellett nagy hangsúlyt helyezünk egyéb tevékenységeinkre is. A több lábon állás érdekében, szakmai képességeinket, tudásunkat felhasználva, személyes tanácsadói szolgáltatással, szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A jövőben minden tevékenységünk terén nagyobb hangsúlyt fektetünk a marketing munkára. Az a szándékunk, hogy ismerjék és kedveljék a KAMI-KER Kft-t, miközben felhívjuk ügyfeleink figyelmét az értékeinkre.

Jómagam úgy vélem, ha elveim mentén irányítom cégünket, tenni akarásunk találkozik ügyfeleink céljaival, akkor minden tekintetben sikeres és kedvelt szolgáltatók lehetünk.

Zombori Katalin
ügyvezető
+36 20 548 7980
  •  
  •