+36 20 548 7980 +36 76 431 510

Hiperbár oxigénterápia

 
A fenti videó a KAMI-KER Kft. tulajdona és szerzői jogi védelem alatt áll! A szerzői jog megsértése jogi eljárást von maga után!

Hiperbár oxigénterápia

A hiperbár oxigénterápia (HBOT) az egyszerű fizikai törvényeket alkalmazva biztonságos és nem invazív kezelés, amely hasznos lehet a traumás agysérülések gyógyulásában, valamint számos mentális egészségi állapot és kognitív probléma kezelésében.

Enyhe hiperbár oxigénterápiábn 95% -os tiszta oxigén lélegzik 1,3 atm nyomás alatt lévő kamrában. Ez a terápia a legmegbízhatóbb módszer az oxigénszint növelésére a test minden szervében. Segítségével a tüdő több oxigént tud felvenni, mint normál légnyomás esetén. A megnövekedett oxigén a véráramba és a sérült szövetekhez kerül, megkönnyítve a gyógyulást.

Miért válassza cégünket a hiperbar oxigénterápiához?

Megmutatjuk a hiperbár oxigénterápia alkalmazható más terápiákkal kombinálva. Ha szakértőnk vagy orvosa javasolja a hiperbár oxigénterápiát a kezelési terv részeként, kényelmesen hozzájuthat a terápiához a saját otthonában, vagy egy megjelölt helyszínen. Nem számít hol lakik, vagy hol tartózkodik ez a szolgáltatás elérhető az Ön számára. A kezelés magában foglalja a nyomás alatt álló kamrában ülést vagy fekvést egy meghatározott ideig, rendszeres ismétlésekkel. Kiegészítő terápiát vehet igénybe, egyedi igények alapján meghatározott módon.  Kényelme és biztonsága érdekében ellenőrzésünk alatt tartjuk a folyamatot.

Hiperbár oxigénterápia előnyei lehetnek

A hiperbár oxigénterápia bármely olyan állapot kezelésére alkalmazható, amely előnyös, ha extra oxigént biztosít a test szövetei vagy az agy számára. Bár ismertebb a sebgyógyulás, a szén-monoxid-mérgezés, az égési sérülések és a dekompressziós megbetegedések kezelésében, a HBOT számos, az agy egészségével kapcsolatban is segíthet. A fertőzések leküzdésében és az immunrendszer fellendítésében is használják világszerte.

Az elmúlt kettő évtizedben a teljesség igénye nélkül leggyakrabban az alábbi esetekben vették igénybe hiperbár oxigénterápiát:

Traumatikus agysérülések (TBI) és agyrázkódások
Posttraumás stressz (PTSD)
Sclerosis multiplex (SM)
Autizmus spektrum zavar (ASD)
Memóriaproblémák, demencia és Alzheimer-kór
Érbetegség
Szorongás és depresszió
Figyelem problémák
Lyme-kór
Migrén
Autoimmun betegség
Stroke
Öregedés
   

Magas minőség elérhető árakon!

Gyógyulás otthonában, kórházban, regenerálódás edzőtáborban – a HBOT előnyeit bérleti programunkban azonnal megtapasztalja. Rövidebb vagy hosszabb időre bérelne esetleg vásárolna hiperbár oxigénkamrát – kidolgozzuk a legjobb a konstrukciót. A telepítés helyszínének környezeti felmérését elvégezzük – valamint a műszaki és gazdasági paraméterek optimális kiválasztásában is segítünk. A kórelőzmény ismeretében kidolgozzuk a terápiás javaslatot, meghatározzuk a legjobb lehetőségeket, elkészítjük árajánlatunkat. A folyamat átlátható, a kiadott árajánlathoz mindenkor pontosan tartjuk magunkat, soha nem merülnek fel utólagos váratlan költségek. Nyitottak vagyunk rugalmas finanszírozási megoldásokra.

Árajánlatot kérek

Hiperbár oxigénkamráinkkal folyamatos készenlétben állunk, bármikor tudunk indulni

Ez az új hiperbár oxigénkamra akár azonnal az Öné lehet
Lépjen kapcsolatba velünk
Hiperbár oxigénkamra belülről, kezelés közben.
Hiperbár oxigénterápia után megváltozik az élet

Hiperbár oxigénterápiával kapcsolatban tegye fel kérdését itt, hívja a +36 20 548 7980 telefonszámot, vagy kérjen személyes találkozáshoz konzultációs időpontot Zombori Katalin ügyvezetővel. Konzultációs díj 12 000 Ft/óra.

Forrás: Wikipedia (angol) Hiperbár oxigénterápiát világszerte az alábbi esetekben alkalmazzák >> Részletes lista
  • 106
  •